Handelsvastgoed

De financiering van handelsvastgoed voor het aankopen, renoveren en verkopen met winstoogmerk!

Met de huidige vastgoedmarkt waarin veel vraag en aanbod is, zijn er voor investeerders grote commerciële kansen. Kansen om een object (zoals een appartement, kantoorpand of een geheel complex) aan te kopen, te renoveren en dit hierna in het geheel of gedeeltelijk weer te verkopen. Dit zijn veelal kortlopende financieringen die u rendement opleveren. Echter, u moet wel de investering in dit soort handelsvastgoed kunnen financieren om het uiteindelijke rendement te behalen.

Snelle financiering van handelsvastgoed met een goed doordacht plan

Door onze ervaring en kennis in de markt en door de samenwerking met onze vermogende partners, kunnen wij uw handelsvastgoed op korte termijn financieren. De financiering heeft in de regel een korte looptijd. Aflossing vindt veelal plaats bij verkoop van uw object. Voor de financiering van uw handelsvastgoed is het echter van belang dat er een goed onderliggend plan is.

Wat zijn uw wensen en doelen? Wat is de waarde van het object bij verkoop of uitponding? Welk rendement wilt u behalen? Samen met onze adviseurs beoordelen wij uw kansen en stellen wij een gedegen en goed doordacht plan op. Door deze voorbereiding zijn onze beleggers en vermogende particulieren eerder geïnteresseerd om u onder gunstige voorwaarden een financiering voor uw handelsvastgoed te verstrekken.

Vertrouwen en kansen vanuit een groot netwerk

Mede door ons netwerk krijgen wij de kansen en het vertrouwen om u een financiering voor uw handelsvastgoed aan te bieden. Uiteraard begeleiden wij u bij het gehele proces van de financiering, aankoop, renovatie en verkoop van uw object. Dit om u optimaal bij te staan en om niets aan het toeval over te laten.