Herfinancieren vastgoedportefuille

 

Het herfinancieren van uw vastgoedportefeuille met meer rendement voor de toekomst!

 
Vastgoedfinancieringen hebben doorgaans een looptijd van 15 tot 30 jaar. Gedurende de looptijd van uw financiering kan er veel veranderen. Het aanvragen van een nieuw rentevoorstel of het overstappen naar andere geldverstrekker kan daarom erg interessant zijn.

Mogelijk heeft u een vastgoedfinanciering lopen bij een geldverstrekker die op de commerciële vastgoedmarkt niet meer actief is. Bijvoorbeeld: Direktbank, Propertize, SNS Bank, ING of ASR. Wij constateren dat deze partijen vaak hun verstrekte hypotheekgelden retour willen. Om dit te kunnen bereiken, demotiveren zij hun cliënten vaak met veel te hoge rentevoorstellen. Door een hoog rentevoorstel stijgen vanzelfsprekend de maandelijkse kosten.

Samen met u beoordelen wij de hypotheekaanbieder van uw huidige vastgoed. Is het mogelijk om de renteverplichting te verlagen, met als bijkomend voordeel dat u uw rendement verhoogt? Wij maken voor u de mogelijkheden inzichtelijk en brengen in kaart of het in uw voordeel is om uw vastgoedportefeuille (gedeeltelijk) te herfinancieren.