Investeren in vastgoed

Investeren in vastgoed met maximaal rendement!

Investeren in vastgoed klinkt eenvoudiger dan het is. Wilt u maximaal rendement behalen? Dan is het belangrijk dat u zich laat bijstaan door een professionele partij die verstand heeft van dit soort zaken. De Beleggershypotheek is zo’n specialist. Wij zijn uw deskundige (sparring)partner voor al uw vastgoedinvesteringen.
 
Onze vastgoedspecialisten kijken samen met u naar het potentiële rendement dat u met uw vastgoedinvestering kunt behalen. Uiteraard worden ook de eventuele risico’s in kaart gebracht die met zo’n investering samengaan. Voorop staat dat investeren in vastgoed tijd en geld kost, maar uiteindelijk wél met een duurzame en positieve balans.

Optimaal rendement met een duurzame investering in vastgoed

Er zijn diverse manieren om uw vermogen te beleggen. Veel voorkomende manieren zijn obligaties, een depositorekening of aandelen. Echter, met aandelen heeft u niet volledig inzicht en sturing op het rendement. Obligaties en een depositorekening zijn weliswaar een defensieve belegging, maar het rendement valt vaak tegen. Eerder behaalde resultaten bieden vanzelfsprekend geen garantie voor de toekomst. Met het investeren in vastgoed heeft u zelf grip op het rendement en het risico.
 
Statistieken maken inzichtelijk dat een investering in vastgoed op lange termijn waardevermeerderend is. Mocht u op lange termijn tot verkoop van uw bezit overgaan, dan realiseert u vaak een mooie vermogenswinst. Daarnaast genereert u maandelijks een cashflow van de huurinkomsten. Een investering in vastgoed is daarom vrijwel altijd een solide en duurzame investering.

Waarom kiezen voor De Beleggershypotheek

Wij geven u duidelijk inzicht in uw financiële mogelijkheden.

Wij denken met u mee over het gewenste en het mogelijke rendement.

Wij financieren uw vastgoed met onze banken en vermogende partners.

Wij helpen u met de zoektocht naar een geschikte belegging.

De vastgoedinvestering wordt uw eigendom of u participeert in een beleggingsobject.

Kortom, wij staan u bij in het gehele proces van Aankoop tot Z!