Over ons

Een vertrouwd gezicht in regio Den Haag voor uw vastgoedfinanciering!

De perfecte combinatie van een enthousiast en gedreven team, dat is De Beleggershypotheek. De Beleggershypotheek is gevestigd aan de Stevinstraat 118 in Scheveningen. Hier worden alle afspraken gevoerd, vraagstukken in behandeling genomen en dossiers van cliënten afgerond.

De Beleggershypotheek is opgericht door Danny van der Horst. Danny heeft jarenlang als ondernemer opgetreden als financieel adviseur voor particulieren. Naast het financiële aspect omtrent het in eigendom verkrijgen van vastgoed, is er in de loop der jaren een passie ontstaan om vastgoed te ontwikkelen. De combinatie van de vastgoedkennis, een sterk en goed opererend netwerk en de financiële kennis, maakt dat De Beleggershypotheek een vertrouwd en betrouwbare partner is voor uw vastgoedfinanciering en -vraagstukken.

De rechterzijde van Danny is Jubert. Jubert heeft een achtergrond in de financiële dienstverlening. Binnen De Beleggershypotheek draagt Jubert met name zorg voor het afronden van dossiers en het onderhouden van de contacten met diverse partijen, zoals klanten, makelaars, vermogensinvesteerders en banken. Danny concentreert zich dagelijks op kansen binnen het vastgoed en het realiseren van een zo hoog mogelijk rendement voor de investeerders.

Maak kennis met Nathalie van der Hoeven

Sinds 2010 ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening, 8 jaar heb ik binnen de Rabobank gewerkt waarbij ik diverse functies heb bekleed. Door deze ervaring weet ik precies hoe het er achter de schermen van een bank aan toe gaat. In 2019 ben ik gestart met de opleiding Financieel Planner waarbij ik me volledig richt op vermogensvorming.

mail_30
linkedin_30


Nathalie van der Hoeven heeft Financial Services Management gestudeerd aan de Hogeschool InHolland. Met haar kennis en enthousiasme zet zij zich iedere dag weer in voor haar klanten. Vanuit de rol van hypotheekadviseur voor particulieren heeft zij zich doorontwikkeld naar allround financieel adviseur en begeleid zij klanten in het financieren van vastgoed. Het onderhouden van klantcontact en het meedenken in complexe financiële oplossingen is wat Nathalie het leukste aan haar werk vindt.

Maak kennis met Jubert van Ham

Ik fungeer als een spin in het web binnen de Beleggershypotheek. Zo draag ik zorg voor afspraken, zoek ik actief mee naar kansen binnen de Haagse vastgoedmarkt en rond ik dossiers administratief af samen met onze banken, beleggers en investeerders. Daarnaast analyseer ik bestaande portefeuilles en financieringen en onderzoek ik of onze cliënten kunnen besparen.
mail_30
linkedin_30

Jubert van Ham heeft Commerciële Economie gestudeerd aan de Haagse Hogeschool. Daarna is hij werkzaam geweest bij de ING Bank op verschillende kantoren binnen Haaglanden. Daar is zijn passie voor het vak ontstaan. Daarna heeft hij veel ervaring opgedaan bij verschillende ondernemingen in de financiële dienstverlening en diverse Tussenpersonen. Hij heeft zich al die jaren verder ontwikkeld tot financieel dienstverlener voor particulieren. Gezien zijn achtergrond en ervaring met de financiële wereld, was het een logische vervolgstap actief aan de slag te gaan als adviseur voor de Beleggershypotheek. De uitdaging, de werkzaamheden, de financiële ontzorging voor de beleggers en het selecteren van geschikt onroerend goed zijn zaken die Jubert motiveren en dagelijks bezighouden.

Maak kennis met Danny van der Horst

Na een carrière bij de ING Bank ben ik in het vastgoed aan de slag gegaan als zelfstandig ondernemer. Mijn opgedane kennis en ervaring heb ik weten onder te brengen in een aantal vastgoedondernemingen waarvan de Beleggershypotheek er een is. In de Beleggershypotheek kan ik mijn passie kwijt om startende of professionele vastgoedbeleggers te begeleiden bij het in eigendom verkrijgen van een beleggingspand of het herfinancieren van hun vastgoedportefeuille.
mail_30
linkedin_30

Deze eerste onderneming, De Hypotheekshop Den Haag - Wateringse Veld, heeft een vliegende start gehad en bestaat inmiddels uit zes fulltime medewerkers, welke dagelijks actief zijn met het adviseren van particulieren en het financieren van vastgoed. Alhoewel Danny dit bedrijf een warm hart toedraagt, is hij niet meer actief als adviseur voor particulieren en treedt hij op als eigenaar en bestuurder van deze organisatie.

Na de succesvolle opstart van De Hypotheekshop Den Haag - Wateringse Veld is Danny begonnen aan een tweede vestiging in Scheveningen welke in september 2018 opent aan de Stevinstraat.

Ondertussen richtte Danny zijn bedrijf DH - Property op, waarmee hij reeds succesvol een vastgoedportefeuille heeft opgebouwd. Ook ondersteunt hij zowel particuliere en zakelijke relaties in het proces van de aan- en verkoop van mogelijk verouderd vastgoed om deze te renoveren en weer aan te bieden op de vastgoedmarkt of op te nemen in het eigen portefeuille.

Vanuit deze organisaties is er een groot netwerk ontstaan van notarissen, bouwkundigen, architecten, makelaars, taxateurs, banken, beleggers en investeerders. Daarnaast heeft Danny een passie voor vastgoed en rendement ontwikkelt en ziet hij dagelijks kansen voorbij komen om te investeren in vastgoed.

De Beleggershypotheek is dan ook het jongste vervolg van een ondernemer met een visie. Danny haalt voldoening uit het opbouwen van goede relaties en wil samen met zijn cliënten tot een optimaal resultaat komen.