Over ons

Een vertrouwd gezicht in regio Den Haag voor uw vastgoedfinanciering!

De perfecte combinatie van een enthousiast en gedreven team, dat is De Beleggershypotheek. De Beleggershypotheek is gevestigd aan de Stevinstraat 118 in Scheveningen. Hier worden alle afspraken gevoerd, vraagstukken in behandeling genomen en dossiers van cliënten afgerond.

De Beleggershypotheek is opgericht door Danny van der Horst. Danny heeft jarenlang als ondernemer opgetreden als financieel adviseur voor particulieren. Naast het financiële aspect omtrent het in eigendom verkrijgen van vastgoed, is er in de loop der jaren een passie ontstaan om vastgoed te ontwikkelen. De combinatie van de vastgoedkennis, een sterk en goed opererend netwerk en de financiële kennis, maakt dat De Beleggershypotheek een vertrouwd en betrouwbare partner is voor uw vastgoedfinanciering en -vraagstukken.

De rechterzijde van Danny is Jubert. Jubert heeft een achtergrond in de financiële dienstverlening. Binnen De Beleggershypotheek draagt Jubert met name zorg voor het afronden van dossiers en het onderhouden van de contacten met diverse partijen, zoals klanten, makelaars, vermogensinvesteerders en banken. Danny concentreert zich dagelijks op kansen binnen het vastgoed en het realiseren van een zo hoog mogelijk rendement voor de investeerders.

  • "Ik ken Danny als een resultaatgerichte en gedreven ondernemer. Hij zoekt voor zijn klanten altijd naar de beste oplossing of dat nou in of out de box is."

    Bart Koster Directeur, Sales CMIS Franchise (Relatie De Beleggershypotheek)

Maak kennis met Jan Willem de Vries

Ik ben sinds 2003 actief in de financiële dienstverlening. Na diverse tussenpersonen heb ik de laatste 8 jaar bij de SNS bank gewerkt als financieel adviseur. Het werk als financieel adviseur is heel erg leuk en uitdagend. Iedere klant en elke situatie is anders. En dan de wettelijke wijzigingen die ons vak continue ondergaan! Mijn werk is hierdoor nooit saai.
mail_30
linkedin_30

Naast het financieren van een eigen woning wordt de vraag naar het financieren van een beleggingswoning steeds groter. Bij de Beleggershypotheek kan ik deze vraag optimaal beantwoorden met een op maat gemaakt advies en diverse financieringsmogelijkheden. Ik ben natuurlijk ook benieuwd naar u! Naar uw leven, wensen en dromen. Wilt u weten welke mogelijkheden u heeft om uw vastgoedportefeuille uit te breiden? Bent u benieuwd hoe u uw vermogen optimaal kan inzetten in de vastgoedmarkt? Ik vertel het u graag en ik maak graag kennis met u! Ik houd ervan om samen met mijn relaties dit stap voor stap uit te werken en uw dromen te verwezenlijken.

Maak kennis met Jubert van Ham

Ik fungeer als een spin in het web binnen de Beleggershypotheek. Zo draag ik zorg voor afspraken, zoek ik actief mee naar kansen binnen de Haagse vastgoedmarkt en rond ik dossiers administratief af samen met onze banken, beleggers en investeerders. Daarnaast analyseer ik bestaande portefeuilles en financieringen en onderzoek ik of onze cliënten kunnen besparen.
mail_30
linkedin_30

Jubert van Ham heeft Commerciële Economie gestudeerd aan de Haagse Hogeschool. Daarna is hij werkzaam geweest bij de ING Bank op verschillende kantoren binnen Haaglanden. Daar is zijn passie voor het vak ontstaan. Daarna heeft hij veel ervaring opgedaan bij verschillende ondernemingen in de financiële dienstverlening en diverse Tussenpersonen. Hij heeft zich al die jaren verder ontwikkeld tot financieel dienstverlener voor particulieren. Gezien zijn achtergrond en ervaring met de financiële wereld, was het een logische vervolgstap actief aan de slag te gaan als adviseur voor de Beleggershypotheek. De uitdaging, de werkzaamheden, de financiële ontzorging voor de beleggers en het selecteren van geschikt onroerend goed zijn zaken die Jubert motiveren en dagelijks bezighouden.

Maak kennis met Danny van der Horst

Na een carrière bij de ING Bank ben ik in het vastgoed aan de slag gegaan als zelfstandig ondernemer. Mijn opgedane kennis en ervaring heb ik weten onder te brengen in een aantal vastgoedondernemingen waarvan de Beleggershypotheek er een is. In de Beleggershypotheek kan ik mijn passie kwijt om startende of professionele vastgoedbeleggers te begeleiden bij het in eigendom verkrijgen van een beleggingspand of het herfinancieren van hun vastgoedportefeuille.
mail_30
linkedin_30

Deze eerste onderneming, De Hypotheekshop Den Haag - Wateringse Veld, heeft een vliegende start gehad en bestaat inmiddels uit zes fulltime medewerkers, welke dagelijks actief zijn met het adviseren van particulieren en het financieren van vastgoed. Alhoewel Danny dit bedrijf een warm hart toedraagt, is hij niet meer actief als adviseur voor particulieren en treedt hij op als eigenaar en bestuurder van deze organisatie.

Na de succesvolle opstart van De Hypotheekshop Den Haag - Wateringse Veld is Danny begonnen aan een tweede vestiging in Scheveningen welke in september 2018 opent aan de Stevinstraat.

Ondertussen richtte Danny zijn bedrijf DH - Property op, waarmee hij reeds succesvol een vastgoedportefeuille heeft opgebouwd. Ook ondersteunt hij zowel particuliere en zakelijke relaties in het proces van de aan- en verkoop van mogelijk verouderd vastgoed om deze te renoveren en weer aan te bieden op de vastgoedmarkt of op te nemen in het eigen portefeuille.

Vanuit deze organisaties is er een groot netwerk ontstaan van notarissen, bouwkundigen, architecten, makelaars, taxateurs, banken, beleggers en investeerders. Daarnaast heeft Danny een passie voor vastgoed en rendement ontwikkelt en ziet hij dagelijks kansen voorbij komen om te investeren in vastgoed.

De Beleggershypotheek is dan ook het jongste vervolg van een ondernemer met een visie. Danny haalt voldoening uit het opbouwen van goede relaties en wil samen met zijn cliënten tot een optimaal resultaat komen.