Vastgoedontwikkeling

De ontwikkeling van uw vastgoedproject met een financierder aan uw zijde!

De financiering en ontwikkeling van een vastgoedproject is een spannend traject. Zo’n project kan uiteenlopen van een appartement, een eengezinswoning tot aan een geheel complex. Echter, de realisatie en de financiering van een vastgoedproject zijn uiteenlopende zaken, waar specifieke vakkennis voor nodig is.

Een bestaand object of van een geheel nieuw vastgoedproject financieren

Vastgoedontwikkeling heeft betrekking op een bestaand object (inclusief huurders en geldende huurovereenkomsten) of op een geheel nieuw vastgoedproject. Het doel van vastgoedontwikkeling staat in ieder geval duidelijk vast: rendement behalen uit uw investering. Voordat u aan zo'n investering kunt beginnen, is er echter wel een financiering nodig. Met onze specialistische kennis, helpt De Beleggershypotheek u hier graag mee!

Wij begeleiden u bij het gehele realisatieproces.

Onze vastgoedspecialisten hebben dagelijks te maken met bestaand en verhuurd vastgoed en kennen de regelgeving omtrent vastgoedontwikkeling als geen ander. De service van De Beleggershypotheek gaat daarom veel verder dan alleen het financieren van uw vastgoedprojecten. Wij hebben oog voor uw rendement en begeleiden u graag bij de regelgeving omtrent verhuur, kadastraal en bouwkundig splitsen, bouwkundige aspecten en brandveiligheidsvoorschriften.