Werkwijze

In enkele eenvoudige stappen is uw vastgoedfinanciering geregeld!

 
Stap 1

Inventariseren van uw vastgoed wensen

Gezamenlijk met onze vastgoed professionals inventariseren wij uw wensen rondom uw vastgoed. Welke objecten heeft u in uw bezit of op het oog, welke waarde hebben de objecten en welk rendement heeft u voor ogen? Gezamenlijk maakt u met onze professionals een plan van aanpak om een vastgoedfinanciering haalbaar te maken.
Stap 2

Vastgoedfinanciering aanvraag

Na het inventariseren van uw wensen, wordt voor u inzichtelijk gemaakt wat de meest passende constructie is en welke vermogensverschaffer het beste bij u past. Wij maken gebruik van ons ondersteunend netwerk en stellen met zorg uw financieringsaanvraag samen.
Stap 3

Offerte vastgoedfinanciering

Wij bieden u een offerte aan voor uw vastgoedfinanciering met hierin alle zaken omschreven die benodigd zijn om uw aanvraag succesvol af te ronden.
Stap 4

Akkoord offerte en verzamelen benodigde stukken

Indien de offerte aansluit bij uw wensen en doelstellingen, dan dienen wij deze getekend van u te ontvangen in samenhang met de door de geldaanbieder verlangde documenten.
Stap 5

Rendement behalen met uw vastgoedinvestering

Nadat de vastgoedfinanciering succesvol is afgerond, kunt u uw gewenste rendement gaan realiseren. Ook na het financieren staat ons team u met raad en daad bij. Denk bijvoorbeeld aan het beheren en onderhouden van uw vastgoed.